Tampereen kädentaitomessut

Tänään oli jälleen aika suunnata Tampereen messukeskukseen Suomen suurimmille kädentaitomessuille. Messuilla on ihanaa päästä näkemään mahtavia ideoita, hipeltämään materiaaleja ja jakaa samalla kokemus muiden käsitöistä nauttivien kera juuri sopivasti ennen joulukiireitä. Samalla voi tehdä täsmähankintoja usealta eri myyjältä huolehtimatta esimerkiksi postikuluista.

Tänä vuonna valmistauduin messuille tekemällä ostoslistaa jo etukäteen. Tältä listani näytti:

screenshot_20181118-000107_onenote6517053884582539107-e1543854715826.jpg

Listalla oli jotakin tärkeämpiä, kuten rei’itin eli nahkapaska, pyöröleikkurin terät sekä kankaat miehen ja lasten joululahjoihin. Toisaalta, joitakin ajatuksia kirjasin ylös sen varalta, että niitä tulisi sopivia vastaan, kuten ulkoilukankaat, merino ja nahka. Näitä jälkimmäisiä en oikeastaan sitten edes katsonut, kun menin jo messukierroksen alkupuoliskolla laittamaan ison rahan kiinni pitkään kaipaamaani peitetikkikoneen kantinkääntäjään. Yllätyksekseni Anita’s korttipohjia, heijastavia helmiä tai ommeltavia nahkamerkkejä ei tullut vastaan yhdelläkään kojulla. Totuuden nimissä sille voi hyvin olla selityksenä se, että en kaikkea ehtinyt tai jaksanutkaan kiertää – nähtävää ja kojuja oli vain niin paljon ja aikaa vain yksi päivä.

Messupäivä oli kuitenkin kaikellatapaa todella onnistunut; miehelläni oli ollut lasten kanssa onnistunut päivä kotosalla ja minä sain nauttia koko päivän omasta ajasta messuilla. Alla vielä kuvia ostoksistani, toivottavasti jo pian pääsen niistä ja niillä tekemään jotakin, sormeni syyhyävät!

Kankaat: Ommellinen, Mereen; puukehikot ja koristeet Sinelli; vahattu puuvillanauha ja turvalukot Helmien talo; Kantinkääntäjä Juki peitetikkikoneeseen Järvenpään kone; Silhuette Rhinestone setti ja kynänpidike Silhuette Cameoon Lumikello; Prym nahkapaska ja pyöröleikkurin teriä Taitokeskus Velma

Nyt taitaa olla hetkeksi myös ostoskiintiö täynnä…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s