Lepakkopaita yksisarvisella

Hii sai kutsun entisten naapureiden synttäreille, joissa juhlittiin 5-vuotiasta poikaa ja 8-vuotiasta tyttöä. Pojalle lahja löytyi lahjakaapistamme, mutta tytölle piti kehittää jotakin. Tyttö harrastaa tanssia, joten sain idean lepakkopaidasta.

Sopiva tummahkon fuksian värinen paksu elasaanitrikookangas ja violetin sävyinen -resori löytyivät jälleen omasta kaapistani. Haluan hyödyntää omia varastojani nyt kaikkeen tekemiseen mahdollisimman paljon, ennen kuin ostan uutta. Kaavaa lepakkopaitaan minulla ei ollut, mutta Tehtaamon sivuilta hain vahvistusta omille ajatuksilleni, ja mittoihin hyödynsin Paapiin Kaavakirjaa lapsille. Kuvaksi valitsin yksisarvisen Silhouetten kuvakaupasta – kuvaa voin varmasti hyödyntää myös jatkossa. Kuvaan hyödynnetty silityskalvo on Hot fix -merkkistä.

Valitettavasti tuo meidän nykyinen lattia saa aikaiseksi värien vääristymisen kaikissa kuvissa. Ajan mittaan pyrin keksimään parempia ratkaisuja tuotoksieni valokuvaamiseen ja esittelyyn, mutta en halua ei-niin-täydellisten-kuvien olevan este bloggaamiselle. Tässä elämän vaiheessa kahden pienen lapsen kanssa on vaan tehtävä kompromisseja; mutkattomat elämänmakuiset kuvat ja puhelimella tekstin tuottaminen vauvan syöpötellessä rinnalla, nukkuessa vieressä tai sylissä, tai antamalla koko homman olla.

It is what it is, joten lepakkopaita yksisarvisella 134cm, here you are. Paidan oikea väri näkyy paremmin lähikuvassa.

Lepakkopaita 134cm, oma kaava Tehtaamon -blogia ja Paapiin kaavakirjaa lapsille hyödyntäen. 
20181125_1241213331464228339031959.jpg
Yksisarvinen on silityskalvoa, jonka leikkasin Silhuette Cameolla

Lahjan saajalta kuului ilahduttava “Ihana!”, joten minäkin olen tyytyväinen.

One comment

  1. […] Mekon etukappale on Kangaskapinan Joulusikermä -trikoota, joka toimii oikein hyvin myös talvimekon kankaana. Fuksian sävyinen yksivärinen trikoo on Eurokankaasta. Samaa kangasta käytin jo viime jouluna pojan Joulusikermä -paitaan, sekä lahjaksi tehtyyn lepakkopaitaan. […]

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s