Star Wars synttärit vol. 2

Lastenjuhlat Star Wars -teemalla

Sukulaisten ja kummien kanssa juhlittuamme seurasi paljon odotetut kaverisynttärit. Olemme sopineet, että synttäreille saa kutsua niin monta kaveria, kuin täyttää vuosia. 5-vuotis synttäreille Hii kutsui siis 5 kaveriaan.

Tarjoiluihin Hii sai tietysti vaikuttaa, ja tarjolle laitettiinkin:

  • Maailman parasta pannukakkua (vanhasta Valion reseptivihkosta), jäätelöä ja hilloa
  • Suklaamuffinsseja popcorneilla
  • Poppareita, sipsejä ja karkkeja

Minusta on kivaa tehdä synttärit jollakin teemalla. Star Wars teemaa lähdettiin rakentamaan Hiin omien lelujen avulla ja muutamalla lisäkoristeella. Juhlapöytään pääsivät siis kaikki Star Wars -legoukot, mitä laatikoista löytyi. Syksyllä bongasin kaupan alelaatikosta Star Wars -pillejä, jotka nappasin mukaan valmiiksi. Lisäksi laitoimme mustia ja valkoisia ilmapalloja, ja katoimme pöydän teemaan sopivilla lautasilla, mukeilla ja servieteillä. Lisäksi tein “Olkoon voima kanssasi” viirin vanhasta lakanasta ja ylijäämä DC-fix kalvosta Silhuette Cameo -leikkurilla. Oikea Star Wars-fontti löytyi svg-tiedostona Etsystä.

Ohjelmana oli kakun ja laulun lisäksi, lahjojen avaaminen, vapaa touhuaminen ja toisaalta lasermiekkaleikki Tygerin valotikkujen avulla. Parin tunnin jälkeen synttäreiltä lähti kotiin punaposkisia poikia onnistuneiden synttäreiden jälkeen.

Lastenjuhlien tarjoiluja Star Wars -kosristeilla.
Lego Stormtrooper -koriste kahvipöydässä.
Lego Star Wars -koristeita juhlapöydässä.

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s