Viimeiset joulukortit

Postitettavat joulukortit lähtivät jo postiin, mutta halusin tehdä vielä muutamat kortit lähellä asuville ystäville.

Käytän usein valkoista korttipohjaa, ja ylivoimainen suosikkini on Anita’s neliön kokoinen taittokortti. Toisaalta käytän usein kortin kannessa taustalla kuviopaperikokoelmia, joissa olevat paperit ovat hieman isompia kuin itse korttipohja. Minulle jää siis jokaisesta kuviopaperista paperisuirukulma. Sain idean päällystää kortit näillä kulmilla vähän tilkkupeittotyyliin. Lisäksi leikkasin Big Shot -leikkurilla tähdet stanssilla ja viimeistelin kortit tarroilla.

Minusta lopputulos on aika kiva, mitäs tykkäät?

20181221_103208311125564293118186.jpg

One comment

  1. […] ja sukulaisia kerran vuodessa. Pyrin tekemään kortit aina huolella, ja nautin siitä, kun saan yhdistella erilaisia materiaaleja ja tekniikoita sekä värejä ja muotoja. Joulukortteja tein jokavuotiseen tapaani vinon pinon. Kortteja tehdessäni keksin useita uusia […]

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s