Ihan tavallisen päivän bokserit

Käykö sinulle koskaan niin, että jokin käsityö vaan jää kesken? Olet esimerkiksi ajatellut tehdä jonkin asian lahjaksi, mutta päivä tulee, ja työ ei vain ole valmis. Ja sen valmistuminen jää odottamaan laatikon perälle. Välillä työtä pyörittelee käsissään, mutta on väärät langat koneessa, ja muita töitä kesken. Ja työ palaa laatikkoon…

Saatuani oman askarteluhuoneen olen kerännyt myös kaikki kesken jääneet työt yhteen paikkaan, ja hiljalleen olen myös näitä töitä saattanut valmiiksi. Nyt oli vuorossa miehelle tehdyt bokserit, jotka odottivat vain pehmeän vyötärökuminauhan ompelua. Ja nyt oli myös oikeat langat koneessa. Sur-sur, ja kyllä se on vaan ilo tehdä peitetikkikoneella. Kerralla kuntoon, päättelyt päälle ja ylimääräisen kankaan leikkaaminen siistin lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Bokserit pitkän kaavan mukaan.

Bokserit on alkujan tehty Kangaskapinan ilmaiskaavalla – muistelen jotakin muokkauksia tehneeni, mutta paha mennä sanomaan varmasti -Ommellisen kankaasta – jota ei ilmeisesti enää saa. Ja koska synttärit, isänpäivä ja joulukin jo meni, niin näistä tuli nyt sitten ihan tavallisen päivän bokserit. Roarrr!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s