Tuliaisia kummipojalle

joissa mahtuu touhuamaan

Kävimme parin päivän visiitillä Keski-Suomessa. Uusimman kummipoikamme Iikan vietettyä puolivuotissyntymäpäiviä, oli tärkeää ehtiä käymään myös heillä kylässä. Iikan äiti kertoi, että poju on kasvanut vantteraksi ja että isoveljen vanhat housut eivät oikein istu. Tein siis tuliaisiksi housut, joiden pitäisi istua paremmin.

Kankaaksi valitsin petroolin väristä velouria ja kaavaksi Hii:n vauva ja taaperoajalta erinomaiseksi muistamani Ottobre Designin 03/2013 lehden Summer Sea:n. Alkuperäisessä kaavassa resori on yksinkertainen käänteillä, mutta itse teen resorit kaksinkertaisena ja ompelen ylälaitaan kuminauhakujan. Housut ovat todella pitkäikäiset pitkien resorien ansiosta. Vyötäröresorin voi kääntää vielä kaksinkerroin käytössä.

Housujen lisäksi laitoin pakettiin kestovanulappuja trikoosta ja joustocollegesta, ja kestoliinoja Eurokankaan flanellista. Kortiksi löytyi omista varastoista kiva monsterikortti.

Kummipojalle housut, joissa on tilaa liikkua ja jotka ei jää jalan alle.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s