Kevätmuistamiset päiväkotiin

Haluan aina lukukauden päätteeksi kiittää Hiin päiväkodissa oman ryhmän hoitajia. Jouluisin annan yleensä lahjan päiväkodille, ja keväisin jotakin henkilökohtaisempaa. Tällä kertaa annan lahjaksi pienet narureput joissa on jotakin pientä sisällä.

Nappasin mitat ja ohjeet Pinterestistä Vallilan kesärepusta. Kyselin muilta hoitajilta hieman lahjan saajien lempivärejä, joiden perusteella sopiva kangas löytyi omasta kaapistani. Kangas on alkujaan Eurokankaasta, se on hieman joustavaa ja farkkumaista, ja juuri sopivaa tähän projektiin. Valmiiseen kassiin laitoimme lisäksi puiset avaimenperät ja isot pussit karkkia. Pojan kanssa askartelimme kortit – tai siis pojalla oli selvät sävelet millaiset niiden piti olla. Minä hoidin kirjaimien leikkaamisen Cameolla, ja Hii hoiti loput. Tällaiset lahjoista tuli:

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s