Pikaompelus: kotiäidin lempparipöksyjen korjaus

Kotihousut, vaunulenkkipöksyt, hiekkalaatikkobyysat, leikkipuistokollarit… Miljoonan käyttötarkoituksen housut ihanan pehmeästä Paapiin joustocollegesta saivat puutarhahommissa ikävän ison reiän palkeenkielellä. Housuilla olisi muuten vielä kilometrejä jäljellä, joten halusin korjata ne.

Kaapista löytyi liimattavaa nylonpaikkaa, ja päätin käyttää sitä. Laitoin paikan nurjalle puolelle, ja liimasin palkeenkielen reunoja kiinni paikkaan paremmin. Kiiltävä liimapinta kuitenkin näkyi vielä. Mitäänhän ei sinänsä ollut menetettävää, joten päätin vielä ommella suoraa ommelta reiän päältä eessun taassun. Lopputulos on ihan tyydyttävä, ja nylonpaikka ei enää näy, vaikka ommel näkyykin. Kyllä näitä kuitenkin vielä puutarhahommissa ja hiekkalaatikolla voi käyttää.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s