Aalto-paita syntymäpäivälahjaksi äidille

Kangaskapinan Aalto-paidan kaavasta tuli kesällä suosikkini. Tein sillä itselleni 4 paitaa, joista pidin todella paljon. Nyt halusin kokeilla tehdä kaavalla paidan myös äidilleni. Kankaaksi löysin Lahden messuilta kaunista trikoista orvokkikangasta, ja se sopi paitaan myös hyvin. Paidan kaarrokkeet olisi voinut tehdä myös eri kankaasta, mutta nyt halusin paidan olevan kokonaan kuviollinen. Äitini on pienikokoinen, ja arvoin jonkin verran, minkä koon hänelle tekisin. Valitsin koon 34, ja valinta onnistui aivan nappiin – se istui todella kauniisti. Vaate onnistui kauniisti, ja vaikka sen suurin käyttötarve tuleekin vasta ensi kesänä, olen iloinen tehtyäni paidan äidilleni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s