Lumitunika pukinkonttiin

Ompelin tyttärelleni Lillalumin Lumitunikan ja housut Ottobre Desingn lehden kaavalla joululahjaksi. Ihana Nora Bisin suunnittelema joustocollegekangas löytyi Lahden Kätevä ja Tekevä -messuilta Mieli Designin pisteeltä. Tein lumitunikan ilman frilloja, mutta taskuilla.

Pehmeä paketti avattiin (ja siirrettiin sivuun) juuri niin nopeasti kuin vain voi tehdä puolitoistavuotias, joka on saanut jo lahjaksi Ikean leikkikeittiön… Uudet vaatteet tyttö saa kuitenkin käyttöönsä viimeistään vuoden vaihteessa aloittaessaan päiväkodin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s