Vitamiinipurkkisoittimet lapsille

Teimme reilun puolitoistavuotiaan Siin kanssa vitamiinipurkkeista soittimet. Ensin minä leikkasin ylijäämä dc-fixistä palat, joilla päällystimme purkit. Sii sai auttaa tämän värillistä kontaktimuovia muistuttavan pinnan kiinnittämisessä. Sen jälkeen Sii valitsi glitter-foam tarroja (Tigeristä), minä irrotin taustapaperin, ja Sii liimasi tarran / näytti paikan minne tarra piti laittaa. Täytimme purkin pussin pohjalla olevilla kuivilla riiseillä, ja minä liimasin purkin kannen kiinni. Tämä oli aikalailla sopiva askartelu pienen kanssa tehtäväksi, ja itse soittimet olivat kiva lelu lapsille.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s